Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Maconnais – på jagt efter den prisfornuftige bourgogne / Aarhus

3. april, 19:00-21:30

495,00kr.

Alle jagter det gode køb i Bourgogne og for hvid bourgognes vedkommende har de fleste efterhånden indset at Maconnais rummer ufatteligt meget guf. Området er stadig ophav til masseproduktion, men landskabet er så forskelligartet, der er større højdeforskelle end i Côte d’Or og der er stadig mange initiativrige selvstændigt tænkende håndværkere, der tryller med chardonnay. Pouilly-Fuissé er højst profileret, men selv i nogle af de mindre kendte appellationer under Macon Villages er der vinguld at finde.

Du kommer hjem med gode købsmuligheder.

Vi skal blandt andet smage topproducenter og unge fremadstormende folk som:
Guffens-Heynen
Marcel Brubach
Dominique Cornin
Saumaize-Michelet
Château de Beauregard
og mange flere…

 

Ved evt. aflysning af smagningen refunderes billetprisen. Og ellers gælder 14 dages fortrydelsesret, som aktiveres ved at sende mail inden 14 dage efter købet. Hvis du eller en fra din gruppe bliver syg, så har du mulighed for at sælge billetten/billetter til andre interesserede.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Maconnais – på jagt efter den prisfornuftige bourgogne / Aarhus
Alle jagter det gode køb i Bourgogne og for hvid bourgognes vedkommende har de fleste efterhånden indset at Maconnais rummer ufatteligt meget guf. Området er stadig ophav til masseproduktion, men landskabet er så forskelligartet, der er større højdeforskelle end i Côte d’Or og der er stadig mange initiativrige selvstændigt tænkende håndværkere, der tryller med chardonnay. Pouilly-Fuissé er højst profileret, men selv i nogle af de mindre kendte appellationer under Macon Villages er der vinguld at finde. Du kommer hjem med gode købsmuligheder.
495,00 kr.
21 tilgængelig

Detaljer

Dato:
3. april
Tidspunkt:
19:00-21:30
Pris:
495,00kr.
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Sted

Pinochar
Rudolfgårdsvej 1A
Viby, 8260
+ Google Maps
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop