Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Spätburgunder – Tyskland rykker / Aarhus

27. februar, 19:00-21:30

995,00kr.

Det er ubegribeligt så stærkt Tysklands dygtigste spätburgunderbønder rykker. Niveauet er blevet tårnhøjt og det fedeste er producenternes stilbeslutninger.

De forsøger ikke at lave bourgognekopier, men hviler trykt i deres kølige terroir, bevidsthed og syrens værdi og undgår faddominans. Vi skal smage et håndplukket udvalg, der dækker stilarter og lokaliteter.

Vi skal smage spätburgunder fra Rheingau, Baden, Franken, Württemberg, Pfalz, Rheinhessen, Mosel og Ahr – håndplukkede domæner som Fürst, Stodden, Franz Keller, Weingut Keller og Twardowski og flere andre.

 

Ved evt. aflysning af smagningen refunderes billetprisen. Og ellers gælder 14 dages fortrydelsesret, som aktiveres ved at sende mail inden 14 dage efter købet. Hvis du eller en fra din gruppe bliver syg, så har du mulighed for at sælge billetten/billetter til andre interesserede.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Spätburgunder – Tyskland rykker / Aarhus
Det er ubegribeligt så stærkt Tysklands dygtigste spätburgunderbønder rykker. Niveauet er blevet tårnhøjt og det fedeste er producenternes stilbeslutninger. De forsøger ikke at lave bourgognekopier, men hviler trykt i deres kølige terroir, bevidsthed og syrens værdi og undgår faddominans. Vi skal smage et håndplukket udvalg, der dækker stilarter og lokaliteter. Vi skal smage spätburgunder fra Rheingau, Baden, Franken, Württemberg, Pfalz, Rheinhessen, Mosel og Ahr – håndplukkede domæner som Fürst, Stodden, Franz Keller, Weingut Keller og Twardowski og flere andre.
995,00 kr.
0 tilgængelig
Udsolgt

Detaljer

Dato:
27. februar
Tidspunkt:
19:00-21:30
Pris:
995,00kr.
Begivenhed Tags:

Sted

Mr. Ruby
Langdalsvej 75
Brabrand, 8220
+ Google Maps
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop