Spottswoode er spotless – tidløs Napa-cabernet

Må man ikke godt sige at Spottswoode er damernes domæne? Der har i hvert fald været kvindestemmer bag ordrene i både hjemmet, vinkælderen og i markerne lige siden den første årgang i 1982. Familien Novak købte den gamle fine træejendom fra 1882 og tilhørende vinmarker i 1972, hvor lægen Jack Novak tog hele familien med til St. Helena, egentlig fordi han gerne ville udleve sin landmandsdrøm og hustruen Mary Weber Novak ville have plads til sin havehobby. Fem børn havde de med, da de ankom til Napa Valleys nordlige ende og… (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop