Generelle oplysninger

Brettano ApS

CVR-nr. 43552325

Blåbærvænget 10, 8660 Skanderborg
Mailadresse: medlemsservice@renelangdahl.com
Telefonnummer: 27256300

Når du tegner abonnement på renelangdahl.com, vil der blive oprettet et personligt abonnement for dig.

Abonnementets løbetid og opsigelse

Hvis du har indgået aftale om en prøveperiode, vil du dog først være bundet af købet, når prøveperioden er udløbet. Du vil ikke modtage særskilt notifikation om prøveperiodens udløb, og det er derfor dit eget ansvar at afmelde abonnementet inden udløb, hvis du ikke ønsker at fortsætte abonnementet. Meddelelse herom skal ske til: medlemsservice@renelangdahl.com senest på dagen for prøveperiodens udløb.

Dit abonnement træder i kraft på dagen for din bekræftelse af køb af abonnementet og løber herefter pr. måned eller i 12 måneder afhængig af dit valg. Abonnementet fornyes automatisk, medmindre det opsiges.

Opsigelse skal ske enten via selvbetjening på renelangdahl.com eller via e-mail angivelse af navn og e-mail senest 8 dage før abonnementsperiodens udløb for månedsabonnementer – og 30 dage for årsabonnementer før abonnementsperiodens udløb på: medlemsservice@renelangdahl.com. Det vil ikke blive betragtet som en gyldig opsigelsesgrund at undlade at betale for en ny abonnementsperiode.

Ved abonnementets opsigelse ophører adgangen til renelangdahl.com ved arbejdstids ophør på udløbsdatoen.

Fortrydelsesret

Som privat forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Fortrydelsesfristen for private forbrugere udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til medlemsservice@renelangdahl.com med information om dato, dit navn, adresse, tlf. nr., ordrenummer og hvad du sender retur/fortryder.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Betaling og fragt

Betalingsmuligheder: Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, MobilPay.

Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.

Beløbet hæves først på dit kort, når abonnementet træder i kraft/varen afsendes.

Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Priserne er angivet i danske kroner.

Vi leverer varen 5-9 dage efter dit køb.

Ved abonnement, bliver servicen leveret umiddelbart efter betaling uden forsinkelse. 

Varerne med GLS. Vi leverer i Danmark.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres (kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling), og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: vinflasker og glas.  

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: åbnede vinflasker.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Du bør sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering, samt evt. track and trace nummer.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Brettano ApS

renelangdahl.com

Blåbærvænget 10

8660 Skanderborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til:
Brettano ApS

renelangdahl.com

Blåbærvænget 10

8660 Skanderborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer.

Refundering ved manglende gennemførelse af arrangement 
Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning. Billetter refunderes til billetkøber, medmindre der aftales andet. Evt. gebyrer refunderes ikke. Hvis et arrangement aflyses, sker refundering automatisk ved tilbageførsel til den betalingsform, som er anvendt ved bestilling, og billetkøberen informeres direkte via deres registrere e-mailadresse herom. Refundering sker senest 7 arbejdsdage efter det aflyste arrangement.

Persondatapolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke videregive information om kunder/brugere til tredje part, medmindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mailadresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Brettano ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi kan samarbejde med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige for webshoppen på renelangdahl.com er Aworks, Dronning Olgas Vej 2, 1. sal 2000 Frederiksberg, CVR. 34725845.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: medlemsservice@renelangdahl.com

Ophavsret

Renelangdahl.com har ophavsrettighederne til alt materiale, som abonnenten tilgår fra sit abonnement. Denne ophavsret medfører, at du som abonnent hverken er berettiget til at videredistribuere, ændre eller offentliggøre indhold. En sådan handling vil anses som et alvorligt brud på abonnementsaftalen og kan medføre erstatningsansvar.


Ansvarsbegrænsning

Renelangdahl.com påtager sig ikke noget ansvar for en abonnents eventuelle tab − hvad enten der er tale om direkte eller indirekte tab − som følge af anvendelsen af renelangdahl.com, paradigmer, praktiske eksempler, politikker, spørgsmål/svar eller uddannelse, samt alle øvrige produkter og ydelser som tilbydes/udbydes.

Vi tager forbehold for eventuelle skrive- og/eller trykfejl på renelangdahl.com

Ændring af betingelser
renelangdahl.com har til enhver tid ret til at ændre disse betingelser. De gældende betingelser fremgår altid af renelangdahl.com

Lovvalg og værneting
Køb via renelangdahl.com er underlagt dansk ret. Enhver tvist mellem dig og renelangdahl.com vedrørende ovennævnte vilkår m.v. skal afgøres ved de danske domstole. 

Klageadgang

Hvis du som privat forbruger mod forventning har en oplevelse eller andet du ønsker at klage over, anbefaler vi at du skriver til os, så vi kan finde en løsning sammen. Du kan skrive til os på mail: medlemsservice@renelangdahl.com

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Brug alternativt dette link:

https://virk.dk/myndigheder/stat/naevn/selvbetjening/Klag_til_Planklagenaevnet_og_Miljoe-_og_Foedevareklagenaevnet/

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret januar 2023.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop