Komplet overvældende tyske vinnyheder… og så alligevel ikke

Kan vin være vild, voldsom, bjergtagende og alligevel diskret og underspillet på samme tid? Ja! 2018 skal handle om indsamling af tips om salgssteder af Saars cooleste vinhus. Jeg har aldrig smagt det før nu, men har læst om Erich Webers ikonoklastiske vinveje. Og de er kun ikonoklastiske i forhold til normen i Mosel, Saar og Ruwer… og for den sags skyld i hele det vinøse Tyskland. Erich Weber og hans søn Johannes har faktisk gang i retro – de laver vin med direkte inspiration i årene 1880-1900!! Ilter riesling, sylespids og spätburgunder så tårerne triller… (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop