Champagnekunst – Jacquesson når nye højder

En cigaret i mundvigen og den drøje argumentation for de både drastiske skridt og små steps Jacquesson har foretaget siden starten af 0erne. Jean Hervé Chiquet er ikke en årsunge mere, men der brænder en ild i øjnene på manden, som kun kan komme fra solid overbevisning og nu bevisførelsen på, at hans og broderen Laurents forehavende er det helt rigtige. Jeg har efterhånden drukket en del gammel Jacquesson fra 70erne, 80erne og 90erne og husets champagner har i den periode altid leveret varen, men der er ingen tvivl om, at de seneste 5-10 år har løftet huset helt til toppen blandt Champagnes NM-huse. Jacquesson er slet ikke stor – faktisk blev produktionen skåret voldsomt ned som led i brødrenes kvalitetsløft fra 350.000 til 250.000 fl. og… (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop