Bekymring, bekræftelse og brunello – 2009 og 2010 sammenlignet

Ud ad døren i nedtrykt sindstilstand og ud ad en anden dør opstemt som sjældent før. To mindre eller større horisontalsmagninger af brunello di montalcino de sidste par måneder har gjort det klart, hvor skidt det stadig kan gå i Toscanas påståeligt mest fancy appellation og hvor berusende, nærmest højstemningsskabende vinene derfra også kan være. Lalou Vinbar i Odense holder spændende temasmagninger hen over året og den seneste, hvor jeg samtidig satte ord på Montalcinos terroir, zoner og stilarter overfor publikum, handlede om 2009-årgangen. I Silkeborg, hos Cavalcade Vine, havde en privat lokal samler stillet en kolossal oversigtssmagning af 2010 på bordet… (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop