Jeg drikker iskrystaller af riesling

Jeg har sagt det før, men gentager det gerne. Det handler om syre. Ikke den syre, der giver dig hallucinationer, men den syre, der giver bekymring om frugten, som du indtager, overhovedet er blevet moden. Citroner har syre – ”sure, siger nogle”, som salig Kirsten Hüttemeier sagde i gamle dage. Jeg kan ikke helt finde ud af om Johannes Weber og hans fars vindende væsener er hovedårsag til min blævrende overgivelse, men jeg tror det ikke. Vinene fandt mig før jeg fandt… eller mødte The Webers. Johannes Weber har vildt hår og kunne sandsynligvis stå med autoritet foran et symfoniorkester, men han dirigerer kun vinstokke og han gør det sammen med sin far, Eric Weber. Måske pjusker Johannes sit hår som Boris Johnson, lige inden han skal optræde offentligt, men jeg tvivler…(fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop