Michelini i Mufatto – vild vin fra Argentina og Bierzo

Hvad mere kan man ønske sig. Endnu engang er en dansk importør ude med snøren og har skaffet et af de seneste fem års vildeste opdagelser til landet. Jeg kan ikke få armene ned efter at have mødt Gerardo Michelini og sønnen Manuel, desværre kun via Zoom, men vinene stod heldigvis på smagebordet foran mig.

Jeg smagte Michelini i Mufatto, som huset hedder, for første gang for tre år siden og dengang kun de argentinske hjemmebanevine efter at have mødt Gerardos lillebror Juan Pablo og ledt efter hele søskendeflokkens fulde portefølje. Den er nemlig ikke for småbørn; enorm, vild, afsøgende, eksperimenterende, revolutionerende, legende og ikke mindst splittet ud på talrige brands som SuperUco, Zorzal, Michelini Bros, Blanc de Alba og Passionate Wines. Jeg kan ikke sidde stille med den slags vine i glasset – der er altid noget man skal tage stilling til, noget er ren outré, andet er smooth, noget er nyt… (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop