Screaming Eagle – Napa-kult

Jeg bemærkede reaktionen på mine kollegaers udmeldinger om den nylige smagning af Screaming Eagle i København på de sociale medier. Prisen skræmmer. Kan det virkelig være meningen, at man skal beskæftige sig med en drømmeverden, en vin… et landbrugsprodukt, hvor absurd få mennesker med absurd mange kroner eller dollars til rådighed har mulighed for at smage. Helt ude af proportioner. Du må selv bestemme om du vil læse videre, for de kommende linjer handler om en vin jeg heller ikke har råd til, men ligesom jeg gerne vil besøge Domaine de la Romanée-Conti en gang imellem eller Château Petrus, vil jeg også gerne besøge Screaming Eagle. Jeg har nemlig ved tidligere smagninger bemærket, at den ikke placerer sig i Napa-gruppen af cab-grotesker på over 15 %… (fortsætter)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop