Vigneto Rancia i 17 årgange – chianti classico fra det varme hjørne

Giuseppe Mazzocolin har stikkende blå og klare øjne, hovedet nede mellem skuldrene, han er en smule skrutrygget, ligner en kompakt mafioso med noget i ærmet, har et skælmsk og lumsk blik. Han kom til i 1976, forelsket i mere end sin kone, i egnen og bygningerne, ansat af Felsina-Berardengas grundlægger Domenico Poggiali..

Nogle af landejendommene på domænet er op til 1.000 år gamle. De er direkte rester af den toscanske landbefolkning, en fortid Giuseppe føler sig meget tæt knyttet til.

Chianti Classicos grænse går lige her, syd for Rancia-marken. Rancia er afledt af det franske grange, dvs. lade (grancia eller range), området og ejendommen lå på vejen fra nord til Rom, en pilgrimsvej mange tog i middelalderen. Og undervejs gav pilgrimmene betaling for overnatning og føde. Rancia er en ægte enkeltmarksvin… (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop