Vin for sukkergrise – jordens mest “hemmelige” søde hedvin

Selvom sødme i vin på en eller anden måde ikke er trendy, må man ikke se bort fra vinverdenens historiske sukkergrise. En komplet overfladisk survey, dybest set en våd finger i luften, siger at sauternes, tokaj og tysk ædelsød ligger stabilt lavt eller faktisk er en smule i tilbagegang og bortset fra portvin og måske madeira ser det helt skidt ud for de søde hedvine a la marsala, malaga, moscatel de setúbal og cream eller px-sherry. Nede i Australien findes en glemt ædelsten – den har reelt aldrig… (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop