Det uofficielle Europamesterskab i tør riesling

Fodbold er som bekendt et simpelt spil med 22 spillere, hvor tyskerne altid vinder til sidst. Riesling er muligvis lige så simpelt et spil, hvor tyskerne altid vinder til sidst.

Hvor var Keller? Ja hvor var Keller? Hvor var Kreydenweiss, Leitz, Molitor… Hirtzberger og Kühn… og Boxler, Ostertag, Weyder-Malberg og Rebholz, Busch og…? Et eller andet sted skal cuttet sættes og vores generøse, arbejdsomme vært mente fornuftigt nok at vi ikke seriøst kunne kapere mere end tyve på én aften. Listen var yderst kvalificeret sammensat, baseret på samkøring af de internationale og tyske vinmediers vurderinger; topområderne og centrale topspillere fra netop topområderne var repræsenteret, og det der ved første øjekast kunne ligne en grotesk overrepræsentation fra Tyskland, afspejler faktisk virkelighedens areal med riesling. Tysklands 23.000 ha ligger langt foran både Alsaces 3.700 ha og Østrigs små 2.000 ha. – og jeg ved godt at mange af de tyske hektar bliver anvendt til liflige eller sødlige rieslings og at Alsace… (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop