Wagner Stempel – IKKE det hemmelige Rheinhessen mere

De ligger helt derude, hvor kragerne får hjemve. Derude, hvor din biltur til andre centrale vinsteder aldrig nogensinde ville føre dig forbi. Og heller ikke, hvis du er på vej til feriesteder eller tyske storbyer. Derude, hvor de fleste glemmer, at Rheinhessen også har vinstokke. Din biltur fører dig gennem flade åbne typisk midttyske kornmarker, hvis du starter i Wonnegaus kendte byer som Westhofen eller Roter Hangs Nierstein på Rhinens vestside. Du skal mod vest. Først er der rheinhessensk kerneland, så kommer der sporadiske vinmarker omkring enkeltlandsbyer, men landskabet flader ud og kedelige landbrugsafgrøder tager over og lige pludselig, efter ca. 30 kilometer, hæver en klump sig knapt 100 meter over det omkringliggende landskab… (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop