Nahes (næsten) newcomers

Når jeg siger newcomers skal det forstås som nye i den absolutte top – deroppe, hvor Schäfer-Frölich, Dönnhoff og Emrich-Schönleber et stykke tid har siddet solidt på magten. Nahe er stadig ikke på de fleste Tysklandsfarende eller rieslingelskeres standardliste, men selvom Nahe ikke er obligatorisk repertoire, så kender de fleste rieslingelskere mindst én af de nævnte mestre i toptrioen. Der sker dog en del i regionen og et par af områdets historiske ejendomme er sikkert og stabilt over de sidste 5-6 år klatret til tops. Gut Hermannsberg og Kruger-Rumpf er nu med i min stjernehob… (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop