Historiens vingesus og nutidens dygtigheder – venner, I skal drikke Tokaji!

En dag jeg aldrig glemmer. Furmint i øjne, næse, mund og hals, furmint overalt. Harslevelü og kabar, sagamuskotàly i ørerne og lommerne… nærmest. Jeg hører ö- og ü-lyde overalt, ungarsk er sprogligt nært beslægtet med finsk, jeg har ondt i tandhalsene som efter en riesling-smagning og kan ikke lade være med at tænke på Ungarns leder Victor Orbans skammelige styre, mens jeg får den ene aha-oplevelse efter den anden. Jeg advarer allerede nu: Du skal i det følgende acceptere en del z’er, omlyd og ikke mindst øve dig lidt på udtalen… (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop