Mine yndlingsvine uge 20-2024

Udvalgte anbefalinger er tilgængelige for Basis-medlemmer – og alle anbefalinger er tilgængelig for Premier Cru- og Grand Cru-medlemmer.

Yndlingsvinene: 3-5 vine, der har ramt mig, sagt mig mere end andre, provokeret positivt, smægtet mine smagsløg, overrasket, demonstreret vins mangfoldigheder eller ganske enkelt bare har vist klasse.

Vinene får point – og de er alle ANBEFALEDE! Men jeg inddeler vinene i kategorierne: “NYHEDEN”, “KLASSIKEREN”, “AVANTGARDEN” og “KIOSKBASKEREN”.

 

NYHEDEN

Le Rouge 2022, Clos Puy Arnaud, Vin de France. Frankrig
92
135 kr.
Clos Puy Arnaud, Le Rouge 2022 – Vinova
70 % cabernet franc og resten merlot, høstet fra topdomænet i Castillon-Côtes de Bordeaux, MEN fremstillet på højst ubordeaux’sk måde med maceration carbonique på cabernet francen i seks døgn. Stilke og hele pibetøjet – så blandet med afstilket merlot og lagret på bærmen i ståltanke i seks måneder. Jamen hvad foregår der?! Mønsterbrud i Bordeaux! Og det smager vidunderligt. Thierry Valettes biodynamiske tilgang må give grundlaget. Afsindig friskhed og det her bliver min sommerrødvin.

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop