Mine yndlingsvine uge 22 – 2024

Udvalgte anbefalinger er tilgængelige for Basis-medlemmer – og alle anbefalinger er tilgængelig for Premier Cru- og Grand Cru-medlemmer.

Yndlingsvinene: 3-5 vine, der har ramt mig, sagt mig mere end andre, provokeret positivt, smægtet mine smagsløg, overrasket, demonstreret vins mangfoldigheder eller ganske enkelt bare har vist klasse.

Vinene får point – og de er alle ANBEFALEDE! Men jeg inddeler vinene i kategorierne: “NYHEDEN”, “KLASSIKEREN”, “AVANTGARDEN” og “KIOSKBASKEREN”.

 

NYHEDEN

 

Toralla 2023, Rodrigo Mendez, Rias Baixas. Spanien
95
199 kr.
kjaersommerfeldt.dk
Okay folkens – her er rieslingdræberen. Jeg hader egentlig det udtryk. Hvorfor skulle man dræbe en riesling, men det var min spontane tanke. Blindt har den næse med lime og skifer, men så kommer havsalt, smuk og indtagende sødmefuld hvid ribs, røde bær sågar, strittende syre, fremragende intensitet, afsindig flot moden og samtidig viril syre, let olieret viskositet. Fremragende. Farven er vild fordi den kun er et halvt år gammel, men her er citrongul og bærer præg af lidt skindkontakt. Der er næsten samme aspargessyre som i de hvide, hvis de vakuumeres. På den ene side olieret og blid, men angriber din syrefornemmelse på imponerende vis. Vild vin… og så er det endda kun mandens begyndervin.

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop