Mine yndlingsvine uge 24 – 2024

Udvalgte anbefalinger er tilgængelige for Basis-medlemmer – og alle anbefalinger er tilgængelig for Premier Cru- og Grand Cru-medlemmer.

Yndlingsvinene: 3-5 vine, der har ramt mig, sagt mig mere end andre, provokeret positivt, smægtet mine smagsløg, overrasket, demonstreret vins mangfoldigheder eller ganske enkelt bare har vist klasse.

Vinene får point – og de er alle ANBEFALEDE! Men jeg inddeler vinene i kategorierne: “NYHEDEN”, “KLASSIKEREN”, “AVANTGARDEN” og “KIOSKBASKEREN”.

 

KIOSKBASKEREN

Brezo Godello 2023, Bodegas Mengoba/Grégory Pérez, Bierzo. Spanien
91
85 kr. v/ 12 fl.
bichel.dk
Som dråber, der siver tykt og pollenfyldt fra sommerens blomster, egentlig neutral hvidvinsduft, men den er pur som dug og bjergbække, blidt bitter som en grapeskræl, doseret syre, som kun holder friskheden i en ellers ret olieret viskositet. Til den pris får du stramhed, smerteintensitet på niveau med godello fra nogle af Valdeorras topproducenter, men også langt mere sommerlig friskhed – og det ER jo Bierzo, og ikke Valdeorras. Lige nu sidder jeg rent faktisk i drivhuset og skriver disse linjer og i haven udenfor står de vilde planter, okseøje, mælkebøtte og ikke mindst hækken med sergeantæbler i fuldt flor og det samme har jeg i glasset.

 

Se de øvrige anbefalinger med Premier Cru og Grand Cru medlemskab.

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop