Mine yndlingsvine uge 25 – 2024

Udvalgte anbefalinger er tilgængelige for Basis-medlemmer – og alle anbefalinger er tilgængelig for Premier Cru- og Grand Cru-medlemmer.

Yndlingsvinene: 3-5 vine, der har ramt mig, sagt mig mere end andre, provokeret positivt, smægtet mine smagsløg, overrasket, demonstreret vins mangfoldigheder eller ganske enkelt bare har vist klasse.

Vinene får point – og de er alle ANBEFALEDE! Men jeg inddeler vinene i kategorierne: “NYHEDEN”, “KLASSIKEREN”, “AVANTGARDEN” og “KIOSKBASKEREN”.

 

KIOSKBASKEREN

Project 108 2022, Les Clos Perdus, Vin de France. Frankrig
90
150 kr.
degustation.dk
Australieren Paul Old styrer Les Clos Perdus, som du kan læse mere om her på sitet senere på sommeren. Han er oprindeligt danser og har kastet sig over vinproduktion i Corbières i Languedoc, hvor han eksperimenterer og forfiner områdets udtryk. Her gælder det hans aldeles umanipulerede Project 108 på mourvedre og grenache, ingen sulfit tilsat, kun blid maceration og gæring på stål. Druerne er afstilkede. Smagen af det varme syd i én mundfuld. Forbavsende ren i udtrykket, men spiller på de to druers friske skovbærtone, let reduktion med krudt og tørret drøvtyggerpølse, rhône-style, men langt friskere. Sure slåenbær, jordede indslag, både våd kompost og tør sur vulkansk støvet jord. Vinen har positiv kant, men ingen off-beats. Jeg har fundet min potentielle sommeraftensluprerødvin til grillet makrel og laks.

SE ALLE MINE FAVORITTER MED PREMIER CRU ABONNEMENT

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop