Mine yndlingsvine uge 26 – 2024

Udvalgte anbefalinger er tilgængelige for Basis-medlemmer – og alle anbefalinger er tilgængelig for Premier Cru- og Grand Cru-medlemmer.

Yndlingsvinene: 3-5 vine, der har ramt mig, sagt mig mere end andre, provokeret positivt, smægtet mine smagsløg, overrasket, demonstreret vins mangfoldigheder eller ganske enkelt bare har vist klasse.

Vinene får point – og de er alle ANBEFALEDE! Men jeg inddeler vinene i kategorierne: “NYHEDEN”, “KLASSIKEREN”, “AVANTGARDEN” og “KIOSKBASKEREN”.

 

NYHEDEN

La Servil 2022, Stratum Wines/Bodega Cerron, Jumilla. Spanien
95
250 kr.
vinova.dk
Noget af Matas Altas’ friskhed er taget med over i La Servil, men den har et eller tre niveauer op på koncentration og intensitet, men helt uden at bliver for meget eller overmoden. Det handler om enkeltmarksvin med mange forskellige druesorter mellem hinanden og højt liggende marker. Op mod 950 meter. Her er bobal, maravia agria, forcallat, blanquilla og bonicaire blandet sammen. Stokkene står på originale rødder og er altså ikke podede. Spicy peberkrydret vildskab med yoghurt, sur kirsebær , vermouthbitterhed og spændstighed. Uendelig længde og helt fri for områdets ellers karakteristiske fad og sent høstede indtryk. Fremragende vin, ikke mindst til prisen.

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop