Mine yndlingsvine uge 41

Udvalgte anbefalinger er tilgængelige for Basis-medlemmer – og alle anbefalinger er tilgængelig for Premier Cru- og Grand Cru-medlemmer.

Yndlingsvinene: 3-5 vine, der har ramt mig, sagt mig mere end andre, provokeret positivt, smægtet mine smagsløg, overrasket, demonstreret vins mangfoldigheder eller ganske enkelt bare har vist klasse.

Vinene får ikke point – de er alle ANBEFALEDE! Men jeg inddeler vinene i kategorierne: “NYHEDEN”, “KLASSIKEREN”, “AVANTGARDEN” og “KIOSKBASKEREN”.

 

KLASSIKEREN

Langhe Nebbiolo 2022, Maffrei, Piemonte. Italien
309 kr.
cruvin.dk
Ny årgang af én af mine favoritter fra den store Langhe Nebbiolo-smagning i forsommeren. Kollegaen Langhe Dolcetto, også fra 2022, er lige så fremragende, men anderledes. Først dolcettoen: power kirsebær, saftig så det er liiiige før det bliver for simpelt, men husk nu; bare fordi man ser godt ud, kan man jo godt være klog og det er den her. Typisk let bitter finale som i de bedste dolcettoer. Nebbioloen er endnu mere fornem, har ultrahybenpulver, tørrede pæoner, jordbær og friskhed, mens nebbiolos bidske tannin trækker til finere barolo. Maffrei er ny, låner faciliteter hos Giulia Negri og 22eren er lavet på frugt fra højtliggende parceller ved Serradenari oppe bag La Morra. Vi har en stjerne in spe her.

Se alle anbefalinger med Premier Cru eller Grand Cru-medlemskab.

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop