Mine yndlingsvine uge 46

Udvalgte anbefalinger er tilgængelige for Basis-medlemmer – og alle anbefalinger er tilgængelig for Premier Cru- og Grand Cru-medlemmer.

Yndlingsvinene: 3-5 vine, der har ramt mig, sagt mig mere end andre, provokeret positivt, smægtet mine smagsløg, overrasket, demonstreret vins mangfoldigheder eller ganske enkelt bare har vist klasse.

Vinene får ikke point – de er alle ANBEFALEDE! Men jeg inddeler vinene i kategorierne: “NYHEDEN”, “KLASSIKEREN”, “AVANTGARDEN” og “KIOSKBASKEREN”.

 

NYHEDEN

Newt Riesling 2022, Red Newt Cellars, Finger Lakes. USA
179 kr.
americanwine.dk
Husk du godt kan drikke kabinett hele året. Den har relevans som aperitif og til krydret varmende mad. Jeg sidder i skrivende stund med grillede østershatte i ahornsirupsbaseret marinade og hummus med bagte hvidløg og lemoncurd og siruppen kræver restsukker. Og hvorfor ikke springe over Atlanten til New York. Selvom vinmager Kelby Russell, genial som han er, forlod vineriet for at følge sine egne drømme sammen med hustruen Julia Hoyle, så er det ham, der har lavet 22eren. Vi er i spätlese-style. Og sæt den lige ind i en blindsmagning mod riesling fra Mosel! Sød lime, miniprut, sitrende syre-sødme og stærkt stenet eftersmag. Man bliver nemt afhængig.

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop