Mine yndlingsvine uge 49

Udvalgte anbefalinger er tilgængelige for Basis-medlemmer – og alle anbefalinger er tilgængelig for Premier Cru- og Grand Cru-medlemmer.

Yndlingsvinene: 3-5 vine, der har ramt mig, sagt mig mere end andre, provokeret positivt, smægtet mine smagsløg, overrasket, demonstreret vins mangfoldigheder eller ganske enkelt bare har vist klasse.

Vinene får ikke point – de er alle ANBEFALEDE! Men jeg inddeler vinene i kategorierne: “NYHEDEN”, “KLASSIKEREN”, “AVANTGARDEN” og “KIOSKBASKEREN”.

 

NYHEDEN

PAI 2022, Albamar, Rias Baixas. Spanien
165 kr.
hvaddrikkermantil.dk
Lille reduktion, lugt af behagelig svovl som når bordbomben ryger nytårsaften. Blikspand og stålgnister, citronvand som den gamle Carlsberg fra 80erne, aldeles vild og intens, hyperkoncentreret og langt over standarden for øjeblikkets Rias Baixas. Citronsalt i eftersmagen, bittelille bitterhed og eftersmag som en gnistrende tysk riesling. Jeg har personligt brug for sprøde hvidvine her i julemåneden og det giver PAI til overflod. Test den bare til din gammeldags modnede sild.

 

Log ind og læs mere som medlem.

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop