Årets vine

Årets bedste vine

De små bliver store. I hvert fald indimellem. Davidsdrømmen lever i bedste velgående og det sker også i vinens verden at vindere dukker op fra uventet side. Vinsmagning er som bekendt ikke en eksakt videnskab og hvis forventningerne er lave, paraderne nede og stemningen tiltalende ender det nogle gange med overvældende superlativer til vine, der på papiret tilhører grupettoen. Selvom kundskaber, teknik, teknologi, kemi og bioindsigt har gjort det globale vinudbud langt bedre end tidligere, er udbuddet også blevet mere snævert, mere homogent, pænt og ordentligt. Ude i krogene dukker genopdagede, genoptagede lokale druesorter op, naturvinenes modige omgang med gæring og lagring har bredt vinudtrykket ud i nicher af markedet. Heldigvis for det og i bakspejlet står flere af 2017s vinoplevelser… (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop