Pinot, der flytter grænser – verden er af lave… på den fede måde.

Hvad gør de ved dem? Mine druer, mine yndlinge, de kendisser, som jeg troede var skamredet og gennemrodet for detaljer. Chardonnay og pinot noir dyrkes overalt i verdens toneangivende vinlande, men det er som bekendt meget få eller i hvert fald relativt få steder den har succes, så man forstår det. Det burde ikke være muligt at finde flere udtryk, flere monumentale øjeblikke eller nanodetaljer, som andre ikke har fundet. Og så kommer der alligevel to vinbønder, to vinhåndværkere, nej sgu… to vinkunsthåndværkere og viser flere detaljer, flere farveblandinger og øjenåbnende sammensætninger og ikke mindst sans for det fine. Og jeg skal på forhånd undskylde mit forfald, min regression til kønsliggørelse af vin. Og det er kun fordi jeg ved det. Jeg vil dog påstå at Star-of-Bethlehem Flower Block ikke kunne være lavet af en mandehånd. Og åh nej, det er jo naturen, som har lavet den… NOT! Her kommer en god håndfuld oversøiske pinot noir og chardonnay fra uventede kanter og så alligevel ikke… (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop