Det fortryllende samarbejde: Pedro Parra og Comando G

Er det virkelig muligt? Tre helte på én gang og så endda i København. Jeg havde for efterhånden 8-9 år siden et af mine mest mindeværdige vinmøder da jeg i Hotel Phoenix’ foyer interviewede chilenske Pedro Parra. Han var between appointments, som man siger, derfor det lidt forstyrrede mødested og han havde kun en halv time, men mødet endte med at vare to timer! Den mand er på en mission. Han er verdens første jordbundsmenneske og med det mener jeg ikke geolog. Pedro Parra taler i stedet for om systemer og selv om han har hold i videnskab når han taler, så bliver han poetisk og billedgørende i sin formidling – nogle tabes, andre vindes og jeg er klart på det sidste hold.

Han arbejder i dag for talrige internationale stjerneproducenter, både i klassiske konservative områder som Bordeaux og Montalcino og i ”nyere” mere søgende områder som Itata, Napa Valley og endda Bourgogne. Og… og det er her forklaringen på de ”tre helte” kommer… og så i Spanien, hvor han, typisk ham, er blevet nære venner af Fernando García og Daniel Gómez Jiménez-Landi, bedre kendt som Dani Landi, grundlæggere, udviklere, initiativtagere og troldmænd på Comando G – det centrale Spaniens mest hypede vinproducent gennem de seneste ti år.

Læs hele artiklen med fuldt medlemskab

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop