The sweetest perfection

Hvad har de gjort? Hvorfor er der ingen, der vil have dem? Er de for meget… er de for dyre, er de for mærkelige og bare forbundet med lugten af cerut, lange næsehår og boomerviden, der stoppede med at blive opdateret i 1998? Kort sagt: er de rigtige dessertvine gået helt af mode? Vel findes der portvinsklubber med unge medlemmer og vel findes der unge og opdagelseslystne sommelierer, der gerne vil have restsukker til bestemte madretter, men de rigtigt søde, dem, der i sig selv næsten er desserter, bliver ikke sat på menuerne og alle vi private vindrikkere køber dem sjældent. Det er synd – synd for dem og synd for os, der bortskærer et helt univers, en hel anden verden af kontrolleret oxidation, karamelliseringsproces, aldehyder, råddenskab og labyrintisk præsens… (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop