Mine aftener i Paradis 2

Billeder. Allegorier, metaforer. Nogle gange er beskrivelsen af en vin meget mere præcis med ord, der umiddelbart slet intet har at gøre med vin. I den britiske vinskrivertradition er der ingen over eller ved siden af Michael Broadbents tørre tone, der på den ene side kan være isnende arrogant og udstillende og på den anden side vittig, malerisk og til tider poetisk, men billederne bliver aldrig abstrakte eller far-fetched. ”[1966 is] a very important and still somewhat underestimated vintage, mainly because of its willowy leanness and the time it has taken to come around,…” skriver Broadbent i sin The New Great Vintage Wine Book fra 1991. Ordene nagler 1966 til opslagstavlen. Fremhævelsen er min. Spot on. I hvert fald med Château Haut-Brion i glasset. Forleden fik ni glade vindrikkere et flight på tre. 1962 Château La Mission Haut-Brion, 1964 Château Haut-Brion og 1966 Château Haut-Brion stod der foran os og skreg ”MODEN BORDEAUX” til himlen, men med mere end 50 år i flasken bliver der både risiko for flaskevarians og ikke mindst vanskelighed med aldersbedømmelsen på årstal… (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop