Mine aftener i Paradis 6

Mine aftener i Paradis 6

Modsætninger mødes… og splittelse opstår! Det er virkelig ikke altid, at sød muzak følger – skulle jeg hilse at sige. I vores vinklub, der snart når sit smagning-nummer-halvtreds-jubilæum var der kaldt sammen forleden og vores vært gjorde det gode ved mig, men fornærmede vist de andre.

Fornærmelse er nok hårdt sagt, for lærdom og indsigt og referenceudvidelse skal man aldrig kimse ad og vores ærede medlemmer fik sig én på opleveren, men gik ikke over til den sjove, undskyld, skøre… undskyld, mørke, undskyld, mærkelige… nej, vilde side, men blev på den sikre trykke og kendte side. Man kunne endda sige den sikre ”bred”, for aftenens helt store trio og kvartet var ultraklassisk bordeaux fra højre bred, rene stateligheder og nobiliteter, der fik mindet os alle om, at både pomerol og saint-emilion er sat i verden for at glæde tænkende mennesker… (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop