Når terroirforståelse koster… og husstilen ikke helt kan skjule stedet. Kap. 2

Det MÅ simpelthen være verdens mest fotograferede hjørne på en vinmark. Jeg kan ikke forestille mig en mobiltelefon eller et Nikon kamera i lommen eller skuffen hos en vinentusiast, der ikke mindst indeholder fem skud af stenkorset eller det lille skilt i muren. Alle bourgogneelskere har mindst én gang i livet mærket kriblerierne i maven foran Romanée-Contis blidt hældende rødbrune landskabsløft med mur omkring og næsten alle har tænkt: det her er større end Gravkirken i Jerusalem, Ka’baen i Mekka og Jim Morrisons gravsted på Père Lachaise til sammen. De samme har også tænkt: en dag kommer jeg måske til at smage vinen. Én gang… bare én gang… (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop