Maison Thomas Dam – dansker i Bourgogne

Danske vinmagere findes overalt i verden og de fleste af dem er enten ønologer, entusiastiske selvlærte go-getters, hortonomer, agronomer eller ingeniører. Nogle har ført det til noget – har tjent gode penge, andre lever på lappen – som altid kræver det en stor mængde penge at tjene en lille smule penge i vinbranchen og man kan ikke være for fin til luftmadras eller hullede campingvogne. Emil Skytte Pedersen i Californien er et godt eksempel på det sidste. Thomas Dam endnu et. Han laver nu vin to steder: i Cornas og i Comblanchien i Bourgogne, hvor stokkene til hans côtes de nuits-villages Les Retraits står solidt plantet i jorden, lige på den anden side af stengærdet til Jacques-Frederic Mugniers Clos de la Maréchale. Grænsen mellem Nuits-Saint-Georges AOP og Côtes de Nuits-Villages AOP går netop ved det stengærde og det betyder en del for prisen, som du ved (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop