BREAKING NEWS: To montrachet’er (næsten) slået af overset 1er cru!

Hierarkier i vinens verden ligger nok fast på papiret, men ikke i den fysiske verden. Bordeaux’ 1855-klassifikation står nærmest mejslet i sten som Moseloven og alligevel er 5. cru-slotte ofte bedre end 3. cru-slotte og i Bourgogne har premier cru-markerne Pucelles, Caillerets, Perrieres og Charmes ofte klarerer stråleglans end både Batard-Montrachet og Bienvenue-Batard-Montrachet. I sammenlignende smagninger plejer Montrachet, the one and only, dog at overstråle alle til sidst. Dens ekstra gear, dens råstyrke og urkraft, dens adræthed og dens mylderkompleksitet, trækker fra i længden, men i fredags, hvor jeg var vært for Possen, var det lige før quasi-tronraneren lykkedes med sit forehavende.

Mit set-up hed: Treenigheder – og bestod af seks sæt med tre i hver og med indbyggede klare temaer. Alle treenigheder (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop