HolaaaaaAAAA! Bodegas Ponce er spansk jazz-vin

Hvordan er det muligt? Det burde ikke kunne lade sig gøre, men de står jo lige her foran mig. Friske, modhageprægede og urtekrydrede elegantierer med elskelig robusthed fra et af Spaniens varmeste områder! En vinøs kombination af højaktuel lyd fra DaBaby, impressionistisk drømmeri af Claude Debussy og dobbeltpedal på stortrommen. Og de koster ingenting! Hvis ikke du ved, hvor Manchuela ligger i Spanien er du nok ikke den eneste. Langt størstedelen af appellationens godt 70.000 ha vinmarker forsvinder i store kooperativers egne produktioner eller videresælges til syd- og sydøstspanske blandinger, der rent ud sagt går fra simpel bællevin til skrækkelig udpint og halvoxideret bulkvin, som ender sit liv på grænsekioskernes pallesalg. Manchuela DO skilte sig ud fra den enorme La Mancha DO i 2004, men leder stadig efter sin personlighed. Jeg vil påstå Bodegas Ponce har fundet den! Læs mere med fuldt abonnement… (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop