Danser med vine – Tatjana Peceric og Montsant

Dominic Huber er tysker og Tatjana Peceric er serber, men de er alligevel godt i gang med at ændre opfattelsen af Priorat og Montsant. Tatjana Peceric er både chef for Terroir al Limits slidsomme arbejde i appellationen Montsant, hvor huset for få år siden købte hele ejendommen, der også ejede Les Manyes-marken i Priorat, og udlever sin skabertrang med brandet Coreografia. Les Manyes er den højt liggende kalkstensmark indenfor grænserne af DOCa Priorat, der de sidste 5-7 år har været med til at redefinere, hvad priorat er og med i købet fulgte en mark lidt ned ad bjerget på Montsant-siden, som Dominic Huber og Tatjana Peceric var helt oppe at ringe over… (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop