Arnoux-Lachaux – en stille revolution giver verdensklasse

Man kan godt få tårer i øjnene over vin, over pinot noir, over vosne-romanée og man kan være ved at falde ned fra stolen af forbavselse, hvis man havde siddet på én, over forandringernes betydning for vinstilen hos én af områdets kendte producenter. Jeg kommer ikke med nyt om Arnoux-Lachaux’ stilforandring, men melder bare til dig, kære læser, hvordan mit første møde med det forandrede mark- og kælderregime gav mig én af sidste måneds Bourgognerejses største oplevelser… (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop