Bouchard Père & Fils – en kæmpe med fingerfærdighed

Jeg kan lige så godt indrømme det. Der ligger ikke en større dagsorden bag min interesse for Bouchard Père & Fils, men udelukkende imponerede ryk i stolen, chokerede ansigtsudtryk når blindsmagninger blev afsløret og en næsegrus beundring for husets chefvinmager Fréderic Weber og hans tilgang til især hvidvinsproduktion. Jeg mødte Webers forgænger Philippe Prost for år tilbage, men siden Weber overtog i 2015 er det som om Bouchards vine har fået endnu et drej opad. Og jeg ved også udmærket at small scale, håndværk, en- eller tomandsproduktioner og fokus på én kommune giver de bedste forudsætninger for at skabe stor bourgogne, men jeg må forholde mig til det, der står i glasset og jeg har endnu ikke oplevet skuffende hvidvin fra Bouchard i bunden, men… (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop