Verdens vildeste vinbesøg!

Hun hedder Claudine og hendes mand hedder Jean-Pierre. Efternavnet er Gaunoux og dem er der flere af i Pommard og Meursault, men der er kun én Claudine og én Jean-Pierre, som i øvrigt hedder Tournier til efternavn.

Besøg dem og du vil ALDRIG glemme det og du vil helt sikkert aldrig have oplevet noget lignende på et vinbesøg. Og vinene. Ja, hvad med vinene? De er på deres helt egen måde fantastiske, aldeles anderledes, men fantastiske og selvom hele verden siger det modsatte behøver The Lone Ranger, vinparrenes Rasmus Modsat, den selverklærede terroir- og drueforkæmper og anti-makeup-samurai Claudine Gaunoux jo ikke have uret. Selv bourgognemennesket Jasper Morris vidste ikke helt, hvad han skulle mene, da vi spurgte ham om hans holdning til huset – vinene taler for sig selv, men man kommer ud fra besøget med håret sat som efter en orkan. Noget ramte mig undervejs… (fortsættes)

Ved køb af medlemskab får du adgang til hele René Langdahls vinunivers med artikler, vinanbefalinger, stil spørgsmål direkte til René, adgang til eksklusive smagninger og meget mere. Tilmeld dig nu – klik her

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop